Kárpát - medencei kerekasztal"Minden ember szépségtenger..." |
|
| Kárpát - medencei kerekasztal :: Fórumok :: private Forum1 :: Tábortűz/Campfire |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| Az élet törvénye (öröklétü Igazság),szabad akarat,szakrális erő . | ||
| Oldal: << | |
|
Moderátorok: White Falcon, freeling, rózsa, nortol, Cabernetke
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Berci 66 |
| ||
| Regisztrált tag #891 Regisztrált: v nov 15 2009, 10:44Üzenetek: 73 | Tejut írta ... Értem én Rózsa. Csak tudod, ha azt mondjuk, hogy a negativ energia visszahat, akkor rájuk miért nem hat vissza? Több évtizede virágoznak és gyarapodnak. Ennyi negativ energiával, ami bennük felgyülemlett, már rég el kellett volna tűnjenek a Föld szinéről is, nem csak a mi és az emberiség életéből. Úgy tűnik, hogy amikor kapnak egy hatalmas pofont, az nem padlóra küldi őket, hanem még mintha megújult és megsokszorozódott erővel térnének vissza. Hát nem félelmetes? Én mondjuk nem félek, mert tudom, hogy mi lesz a végük, és ahogy Berci mondja, valószinű a Sátántól kapják ezt a mérhetetlen mennyiségű energiát. Azt pedig nem irigylem tőlük. Tejut . A sátánnak nincsen saját energiája,ami van neki és amit az emberek ellen tud forditani azt mind az emberektől veszi el.Valójában az emberek azok akik táplálják,így akárhogy is nézzük tulajdonképpen ha közvetve is de az emberek okozzák idézik elő saját maguknak azt hogy így kell élniük. | ||
| Vissza az elejére | | ||
| Berci 66 |
| ||
| Regisztrált tag #891 Regisztrált: v nov 15 2009, 10:44Üzenetek: 73 | TT írta ... Teút ne is írigyeld tőlük azt amit kapni fognak. Az a sok negatív energia visszaüt, de el sem tudjuk még képzelni ez milyen formákban képes megtörténni.Akár ha a karmát nézzük, vagy az ítélet napját, akkor is látszik, hogy bizony ezeknek a gonosz lelkeknek nem sok jót tartogat a jövő. Pl. képzelj el egy olyan esetet, amikor egy cionista világbankár megtarthatja emberi szellemi szintjét, de csótányként születik újjá egy kihalt sziklabolygón, valahol az Isten háta mögött... Nyilván fel lehet ezt fogni viccnek is, de az élet törvényszerűségeiben van egy olyan rendszer ami alapvetően igazságos, és az eredője a szeretet. Ha valaki ettől nagyon eltér, akkor az idővel egyre kijjebb esik az eredőtől, és a végén meg is semmisül a lelke. Erre figyelmeztet Jézus is, mert nem a testi halál az igazi, hanem amikor a lelked is a gyehennába/nihilbe/semmibe köt ki, azaz megsemmisül, mert nem idevaló az Életbe. Ezt a rendszer alapvető önfentartási mechanizmusa okozza, persze van Aki felügyeli. TT. Ezt azért én nem így látom.Szerintem nem a leszületett lélek ilyen gonosz.Sőt ahogy írtam aki előbb ha valaki olyan bünt követett el ami által megszünt számára az őt addig életben tartó energia nagyon valószinü,hogy azzal együtt a benne leszülető lélek is távozott.És utána azt az embert már más tartotta életben,más irányitotta.De ha valaki ilyenben még jelen is van a lélek az biztos,nagyon elnyomott formában lehet és nem az határozza meg a tetteit,tehát valószinüleg nem is az felel majd a tetteiért. Egyébként nem jó dolog azon agyalni,hogy valaki számára milyen rossz dolgot képzelnél el,hogy történjen vele.Az ilyen dolgok azok amik letudják huzni az embert az ő szintjükre.Te mennyivel vagy külömb náluk ha ilyen rosszat akarsz valakinek,ő vajon mit szólna arról,vagy mit kivánna annak aki ilyen dolgokat akarna neki. Egyébként biztos vagyok bent,hogy az itélkezés senki más fölött nem a mi dolgunk.Erre maximum saját magunk fölött van lehetőségünk,és még ezt sem egyszerü őszintén igazságosan megtenni. | ||
| Koré |
| ||
| kore Regisztrált tag #3 Regisztrált: sze júl 22 2009, 12:09Üzenetek: 459 | Berci, egy ide illő videót ajánlok szíves figyelmetekbe: Link | ||
| TT |
| ||
| Regisztrált tag #98 Regisztrált: cs aug 27 2009, 01:16Üzenetek: 1041 | Köszi Koré drága! Ha lesz időm megtekintem, az eleje érdekesnek bizonyult. | ||
| Tejut |
| ||
| Regisztrált tag #419 Regisztrált: v szept 13 2009, 07:06Üzenetek: 382 | Koré. A vége is érdekesnek bizonyult. Köszi | ||
| Koré |
| ||
| kore Regisztrált tag #3 Regisztrált: sze júl 22 2009, 12:09Üzenetek: 459 | :) Szívesen! :) Nekem is tetszett. | ||
| Berci 66 |
| ||
| Regisztrált tag #891 Regisztrált: v nov 15 2009, 10:44Üzenetek: 73 | Szia Koré . Valóban jó ez a videó,én már régen láttam,akkor többször is megnéztem.Az alapelv ami van bent,hogy milyen erővel rendelkeztek az anyag fölött szerintem is valahogy így lehetett.Talán a részletek lehettek mások mint ahogy afilmben szerepel. Valamikor a hungar.gportalon láttam most rákerestem újra mert ott volt mellette még egy másik film is ami nagyon jó volt.Grandpierr Atilla előadása az élő világ egyetemről,az ikon úgyan még ott van de sajnos a filmet már nem lehet elérni. Próbáltam rá keresni a neten de nem találtam meg .Viszont van egy olyan oldal ahol ha nem is olyan összefogóan de Grandpierr Atillának elég sok előadása van,szerintem érdemes meghallgatni őket,főleg a Magyarség és mindenségtől én nagyon jónak tartom a gondolatait,ebből elég sok mindent bizonyitékokkal is alátámaszt. Link | ||
| rózsa |
| ||
![]() Regisztrált tag #54 Regisztrált: sze aug 26 2009, 10:52Üzenetek: 482 | "A sátánnak nincsen saját energiája,ami van neki és amit az emberek ellen tud forditani azt mind az emberektől veszi el.Valójában az emberek azok akik táplálják,így akárhogy is nézzük tulajdonképpen ha közvetve is de az emberek okozzák idézik elő saját maguknak azt hogy így kell élniük." ÉRTSÉTEK MEG: nincs sátáni energia. Ami rossz az mind bennünk van, a félelmeinkben. Mikor megrémülsz hogy nem lesz elég, akkor mész a zsidóhoz kölcsönkérni igaz? Pénzt vagy akármit. Ha nem félnél, akkor nem tudna a kiszolgáltatottságoddal visszaélni, tehát te és még sokan mások gerjesztik a negatív energiákat, amiből a '"gonoszság " táplálkozik. De ha megkérdezed személyesen .. persze képletesen... akkor elmagyarázza, hogy az ő szemszögéből neki van igaza. Mint a nagy demokratikus politikában. Mikor emberek hajléktalanná válnak, mikor gyerekek éheznek, mikor a fiatalok kilátástalanságot éreznek, akkor a politikus megmagyarázza, hogy az ezeket elidéző rendeletek és szabályok szerint nekik igazuk van, és az azt elszenvedők a hibásak. No így műkodik a negaív energiák keletkezése rózsa | ||
| Tejut |
| ||
| Regisztrált tag #419 Regisztrált: v szept 13 2009, 07:06Üzenetek: 382 | IGY VAN A világon kettő mozgató energia létezik. A félelem és a szeretet. Ha felismernénk, hogy mindkettő nagyon nagy dolgokat képes velünk véghez vitetni, akkor azt hiszem, nagyon sokan, többen a szeretet energia forráshoz fordulnának az emberiség jobbra fordulása érdekében. | ||
| Koré |
| ||
| kore Regisztrált tag #3 Regisztrált: sze júl 22 2009, 12:09Üzenetek: 459 | Szia Berci 66 Kedvelem Grandpierre A.-t is. :) | ||
| TT |
| ||
| Regisztrált tag #98 Regisztrált: cs aug 27 2009, 01:16Üzenetek: 1041 | Tejut írta ... IGY VAN A világon kettő mozgató energia létezik. A félelem és a szeretet. Ha felismernénk, hogy mindkettő nagyon nagy dolgokat képes velünk véghez vitetni, akkor azt hiszem, nagyon sokan, többen a szeretet energia forráshoz fordulnának az emberiség jobbra fordulása érdekében. Így van, bár én nem szűkíteném le "csak" az emberiségre. Az egész Élet jobbra fordulna, ha mi emberek a szeretet energiáit lovagolnánk meg, nem a másikat. Alapelemek (fizikai szint, lét-elemek): Föld-elem Víz-elem Lég-elem Tűz-elem Energia elemek (nem a duracell :Szer-elem Fél-elem Él-elem A magyar nyelv játékossága: Ét-el Él-et Él-tet Et-et Él-tető él-elem Öl Öl-et Gyűl-öl Gyűl-öl-et | ||
| Tejut |
| ||
| Regisztrált tag #419 Regisztrált: v szept 13 2009, 07:06Üzenetek: 382 | Több, mint jó. Engem is érdekelnek a magyar nyelv mélységei és jó ezeket visszaidézni emlékezetembe. Elég régen nem olvastam már ilyen jellegű könyvet. | ||
| Berci 66 |
| ||
| Regisztrált tag #891 Regisztrált: v nov 15 2009, 10:44Üzenetek: 73 | Sziasztok . Kore ,szerintem is ő az aki a legjobban látja és el is tudja mondani az életünk lényegét.Az az oldal mit multkor ajánlottam nekem is új volt.Tegnap este léptem csak tovább a világegyetem részére.Ott is sok jó előadása van,még én is csak az első kettőt hallgattam meg majd megpróbálok minden nap időt szakitan egyre.Biztos,hogy többet ér mint a tévében lévő hülyeségeket nézni. Link A Magyar nyelvről Kiss Dénes az aki szerintem legjobban látja az összefüggéseket,Írt néhány könyvet is és vannak előadásai a neten is ,érdemes megnézni őket,sok mindenre rávilágit az életünkkel kapcsolatban. | ||
| Koré |
| ||
| kore Regisztrált tag #3 Regisztrált: sze júl 22 2009, 12:09Üzenetek: 459 | Kedves Berci Megkésett PÜ-t küldtem Neked. Kiss Dénestől is több könyvem van, izgalmasak! Egész életemben szívesen foglalkoztam anyanyelvünkkel. Csodaszámba menő eredeti jelentésekre lehet rájönni egész sor ma más értelemben használt szavaink között. Jó éjt mindenkinek! | ||
| Tejut |
| ||
| Regisztrált tag #419 Regisztrált: v szept 13 2009, 07:06Üzenetek: 382 | A magyar nyelv matematikai nyelv. Közvetlen Istentől kapott nyelv. Ezért is kikezdhetetlen, utánozhatatlan és páratlan. | ||
| Koré |
| ||
| kore Regisztrált tag #3 Regisztrált: sze júl 22 2009, 12:09Üzenetek: 459 | Kedves Tejut, szerintem akkor csak bal agyféltekés gondolkodást igényelne. De a magyar nyelv egyszerre képi és matematikai, tehát két agyféltekés. Emellett mellérendelő, szemben az ún. indoeurópai nyelvekkel, amelyek mondatszerkezete alá és fölérendelő. | ||
| Tejut |
| ||
| Regisztrált tag #419 Regisztrált: v szept 13 2009, 07:06Üzenetek: 382 | Tökéletesen igazad van, nem is vitatkozom. Köszi a kiegészitést. Hogy erre hogy nem gondoltam, pedig most, hogy irod, visszaidézted az ovasottakat bennem. Ezért is kéne újra elővennem ezeket a könyveket is. | ||
| Oldal: << | |

: