Kárpát - medencei kerekasztal :: Fórumok :: private Forum1 :: Tábortűz/Campfire

<< Előző téma | Következő téma >>
Pszichopatológiai helyzetjelentés a nagy magyar Banánról ... avagy itt a piros, de mitől kék
Oldal:       >>  
Moderátorok: White Falcon, freeling, rózsa, nortol, Cabernetke
Szerző Üzenet
Hopi
h jan 11 2010, 05:27

Regisztrált tag #55
Regisztrált: sze aug 26 2009, 10:53
Üzenetek: 1032
Kedves jóérzésű magyar sorstársak!

A mai nap, azaz 2010. január 11-e feltehetőleg fontos dátum lesz az életemben, ugyanis a kis nemzetiszínű tö(c)köm éppen ma tellett meg a jobb sorsra érdemes hazában tapasztalható érthetetlen anomáliákkal.
Aki közületek úgy véli, hogy a topik címe olyan postaimrésre sikeredett, az ne hessegesse el magától a gondolatot, mert - hogy a mestert idézzem - nincsenek véletlenek, de a "semmi nem az, aminek látszik" kifejezés is megállja a helyét.

Nos, hogy ne szaporítsam tovább a szót, csapjunk a sűrűjébe! Gyengébb idegzetűeknek javaslom olvasás előtt néhány nyugtató bevételét.

Az érthetetlen anomáliákat megpróbálom a jóhiszemű átlagpolgár szemével nézni, aztán majd hozzáfűzöm a saját véleményemet is. Mert mit is lát valójában a jóhiszemű, jobb sorsra érdemes átlagpolgár?

Azt látja, hogy az országban gombamódra szaporodnak a nemzeti (vagy annak címkézett?) csoportosulások, mindegyik ébreszt és felvilágosít, néha még egy-egy leplet is lerántanak a csúnya dolgokról, vagy csúnya nénik és csúnya bácsik csúnya dolgairól, érdekes módon azonban a köd csak egyre sűrűsödik, ahelyett hogy oszlana.
Az ugyanis teljességgel érthetetlen, hogy a sok nemzeti szerveződés egyenként szívvel-léllekkel küzd a "nagy magyar Banán" megvalósításáért, de összefogni már valahogy nem akarnak. Érti ezt valaki?
Mert azt igazán nem mondhatja senki, hogy őseink nem hagytak ránk szájhagyomány útján használható okosságokat, mint pl.: Egységben az erő.
Na de ha nem akarnak összefogni, hát nem akarnak. Mindennek van valami oka, mint ahogy ennek is. Na de mi?

Nemzeti színű csapatunkban több kiváló játékos is játszik, de mindük közül a legkiválóbb Posta Imre. Igen, jól hallottátok, Posta Imre. Ő már úgy kivált, hogy szinte rá sem ismerni. Dacol ő széllel, viharral, józan ésszel, jótanáccsal, enbéhával és moszaddal, sőt, még a szilveszteri rakétákkal is. Arról már nem is beszélve, hogy az összes játékos közül ő látszik a legeredményesebbnek. Hogy miért is?

Hát azért kérem szépen, mert ő már lassan a kormányalakításnál tart, míg a többiek kénytelenek kivárni a választásokat. Aztán azért is, mert ő már megtalálta a sokak által lázas igyekezettel keresett vezért. Saját magát. Most már igazán nem panaszkodhatunk, hogy a szerencse elkerül minket.

Sokat töprengtem ennek a szinte már csodával határos sikernek a titkán és rájöttem a nyitjára. A zseniális szervezés kérem szépen, a zseniális szervezésnek köszönhető ez az eredményesség. Ugyanis egy egyszemélyes szervezetbe nem lehet beépülni feltűnés nélkül, mivel kizárásos alapon rögtön megbukik a betolakodó. Erre még országnyuvasztó zsidajaink sem számítottak. Igaz, mi se.
A moszad meg egyenesen leblokkolt a döbbenettől.

És most idáig eljutván beleszövöm a saját véleményemet is a mondanivalómba.

Visszalapozva a történelemben emlékezzünk csak rá, hogy annak idején Nagy Imre
kétségbeesetten kérte a nyugat segítségét. A nyugat azonban nem segített. Az átlagpolgár - sőt, talán még Nagy Imre sem - nem értette, hogy miért. Hát azért, mert a Jaltai Egyezmény titkos záradékában megegyeztek a "nagyok" arról, hogy aki ahová beteszi a lábát (felszabadítja), az az ő befolyási övezete (gyarmata) lesz. Így lett a magyar Banánból vöröscsillagos szovjet Banán.

A helyzet az, hogy ma sincsen ez másképp. Talán mások a nagyok, de a Banán elosztása azóta sem változott semmit. Ebből kifolyólag az a gyanúm, hogy a nagy magyar Banán helyett csak egy nagy magyar Cumit szánnak nekünk, amit aztán a szánkba tesznek, hogy tovább aludjunk.

És most néhány rideg tény időrendi sorrendben:

1. Dósa István - hivatásos katona.

2. Vukics Ferenc - hivatásos katona.

3. Posta Imre - hivatásos katona.

Nem tűnik fel senkinek semmi? Ha nem, akkor ideje rálépni a gereblyére vagy belevizelni a konnektorba, az ilyenkor mindig segít. ...
Ha most még Vona Gáborról is kiderül, hogy hivatásos katona volt, akkor ki fog verni a hideg veríték.

A fent említett "versenyzők" közül a legtöbb érthetetlen anomáliát magában hordozó személy a harmadik a sorban.

Az ő tevékenységét figyelve hamarosan felötlött bennem egy szaftos kérdés:
Ki a lófasz lehet ez a Posta Imre?
Ugyanis annyi érthetetlen és megmagyarázhatatlan dolog lengi körül, hogy a nyitva hagyott kérdések már sorban állnak az ajtó előtt.

Nem értem, hogy ez a "jövök-megyek-intézkedek, aláírok, pecsételek" jellegű életvitel hogyan passzol bele 24 órába, miközben - tegyük hozzá - ott van még a háztartás, a gyerekekkel való foglalkozás és nem utolsó sorban az ország egész területén tartott előadások.

Azt sem értem, hogy az nbh miért nem kapcsolta le már eddig. A barátját (kerecsen) már bevitték és szájon veregették minden indoklás nélkül. Őt nem.
Bár lehet, hogy az ávósok megijedtek a markos gárdistáktól, akiket Vona Gábor adott kölcsön. És ha már itt tartunk, azt sem értem az átlagpolgári agyammal, hogy milyen új hazafias mentalitás ez, hogy a segítséget leköpködéssel köszönjük meg?

Aztán azt sem értem, hogy a nem éppen felebaráti szeretetéről hírhedt moszad
miért tűri a postaimre működését. Ha jól belegondolok, az összes felsorolható zsidó érdeket sérti az ő működése és felvilágosítása, kezdve a betelepüléstől a nagy ingatlanmutyikon keresztül egészen a magukkal hozott atomrakétákig, nem is beszélve a hatalomba való beépülésükről. És mit csinál a hírhedt és messzeföldön rettegett moszad minderre? Semmit. Még a zsidó szervezetek sem ajvékolnak, a nemzetközi zsidó sajtó propagandahadjárata is elmarad és egyetlen hazai vagy nemzetközi héber szervezet sem próbálja meg megállítani hősünket. Érti ezt valaki?

Az is érthetetlen, hogy a bajnai féle hatóságnak nem jut eszébe egy koncepciós per, mint megoldás. Egy kevésbé csiszolt jogász is össze tudna hozni pár évet különféle államellenes cselekmények csokorba szedésével, erről azonban szó sincs.

Az is felfoghatatlannak tűnik, hogy a most aktuális kormányalakítását kivel egyeztette. A holdudvarával? Vagy ez csak úgy megy, hogy bemegyek az utcáról a Parlamentbe és bejelentem a libásnak, hogy kormányt alakítok, te pedig húzz a tócsába?
Érdekelne továbbá, hogy mekkora tömegbázissal rendelkezik ez az új, önjelölt uralkodó. Vagy neki erre nincs szüksége? Érdekli őt egyáltalán a mások véleménye?

Hm ... megannyi megválaszolatlan kérdés, nemde?

------------------------------------------------------------------

A törvénykönyvek nem azért váltak az idők folyamán egyre vastagabbá és egyre érthetetlenebbé, mert az igazság ezt indokolta volna, hanem azért, mert a bűnt is törvénybe iktatták és nem akarták, hogy ez feltűnő legyen.
Vissza az elejére
freeling
h jan 11 2010, 05:57

Regisztrált tag #35
Regisztrált: sze aug 26 2009, 08:18
Üzenetek: 310
Hopi!

Az utolsó kérdéseidet P.I-nek is feltehed ám.
Csak egy ötlet... Én így szoktam.

Nem az a szégyen, ha elesel.
Hanem az, ha nem akarsz felállni!
Vissza az elejére
TT
h jan 11 2010, 05:58

Regisztrált tag #98
Regisztrált: cs aug 27 2009, 01:16
Üzenetek: 1041
Ehhez még hozzátartozik az a bizonyos karácsonyi földönkívüli meglepetés, melynek segítségével néhány száz családot sikerült megfosztani egy egy tagjától, pont akkor a szeret ünnepén, mert dülledt szemekkel várták a megváltó megnyilatkozást a "magyar kutatói csoporttól", akikről kiderült, hogy Fidzsi-szigetek-beliek, és semmi újat nem mondtak, csak néhány már ismert elméletet (nibiru, sumér, stb.) integráltak, és tálaltak.
Szóval Imre hol a földönkívüliektől, hol az oroszoktól, hol a kínaiaktól kap nemvárt segítséget, hol meg egész máshonnan, és már nem látja hogy megvezették.

Meghallgattam a rádiós riportját, és azt kell mondjam 90%-ban igaza van! Tényleg nemzeti kormány kell, tényleg teljes rendszerváltás kell, tényleg érdemes diplomáciai megerősítést kapni Oroszországtól, Kínától, Irántól, Törökországtól, tényleg, tényleg, igen, igen, de ez nem működik egyemberes szervezetként.
Amikor arról volt szó, hogy páran felajánlották segítségüket, pld. adminisztratív teendők elvégzésére, Imre - pontosabban Gerry - visszautasította, hogy ez egyszeméllyes feladat. OK.
Én elhiszem, hogy sokan eljutnak már arra a pontra, hogy "csináld magad", meghogy "az van elintézve amit elintézel magadnak", de azért egy nemzetmentés nem lehet egyemberes. Nemzet félretájékoztatás, összezavarás, szarkavarás már mehet egyszemélyes hadjáratként.
Minden elismerésem Imre eddigi munkájáért, sok tízezer ember lehet hálás a korábbi felvilágosító munkájáért, meg minden, de az is tény, hogy a munkájával ezreket szögezett le a monitor elé...tettrekész embereket a fotelbe...
Majd kiforrja magát ez az egész ügy, mindenesetre egyátalán nem könnyű tisztán látni ebben a ködös, ónosesős időben, miközben egy átjáróház lett az ország.
Vissza az elejére
Hopi
h jan 11 2010, 06:34

Regisztrált tag #55
freeling írta ...

Hopi!

Az utolsó kérdéseidet P.I-nek is feltehed ám.
Csak egy ötlet... Én így szoktam.

Tudom Freeling, de a sejtelmes és semmitmondó válaszaiból nem kérek. Azonkívül, mint olvastam a honlapján, a beavatottságot ki kell érdemelni. Na, az ilyen játékokhoz én már túlkoros vagyok, mivel elmúltam kétéves és nem tegnap jöttem le a falvédőről. ...

A törvénykönyvek nem azért váltak az idők folyamán egyre vastagabbá és egyre érthetetlenebbé, mert az igazság ezt indokolta volna, hanem azért, mert a bűnt is törvénybe iktatták és nem akarták, hogy ez feltűnő legyen.
Vissza az elejére
Peter
h jan 11 2010, 07:55

Regisztrált tag #294
Regisztrált: sze szept 02 2009, 07:07
Üzenetek: 52
Hmm... elgondolkoztato kerdesek ezek..hmm

" Az ember soha nem tanul csak emlekezik: Platon "
Vissza az elejére
freeling
h jan 11 2010, 08:16

Regisztrált tag #35
Hopi,

jogos. De itt ezzel nem lehet mit kezdeni. Ezeket a problémákat PI oldalán írd meg.
Amúgy a Jobbik pont ugyan ilyen. Ha nekik teszel kérdéseket, valószínűleg nem kapsz érdemi választ.
Ki tudja miért...

Vissza az elejére
Peter
h jan 11 2010, 08:24

Regisztrált tag #294
Regisztrált: sze szept 02 2009, 07:07
Üzenetek: 52
Freeling, PI oldalan aki ilyen kerdeseket tesz fel - rogton lapatra kerul, mint ahogy az elmult ket honap tapasztalata mutatta..
Gondolom csak az objektivitas okan..
A masik - ha jol lattam a topik leirasat - itt most nem a Jobbikrol van szo, vagy tevednek?

" Az ember soha nem tanul csak emlekezik: Platon "
Vissza az elejére
freeling
h jan 11 2010, 08:58

Regisztrált tag #35
Azért írtam a Jobbikot, mert ugyan ez a helyzet, mint PI-vel. Én sem kaptam egy csomó mindenre választ és örülök, hogy engem még nem vágtak ki, mert tudok nem 1-ről, akiket ezekért már igen.

Vissza az elejére
White Falcon
h jan 11 2010, 09:09
Feher Solyom

Regisztrált tag #1
Regisztrált: v jún 28 2009, 08:21
Üzenetek: 972
freeling írta ...

Azért írtam a Jobbikot, mert ugyan ez a helyzet, mint PI-vel. Én sem kaptam egy csomó mindenre választ és örülök, hogy engem még nem vágtak ki, mert tudok nem 1-ről, akiket ezekért már igen.

Ertem. Ha ugyanaz a helyzet mint PI - vel, akkor emlitenel esetleg egy Jobbikos politikust, vagy nyilatkozatot, amelyben alaptalan es bizonyitatlan kodos utalasokkal tamadta volna a Nemzeti oldal valamely kepviselojet...?!
A Jobbiknak - ha jol tudom vannak lakossagi forumai - ahol a felmerulo kerdesekre valaszolnak... Az, hogy az interneten nem mukodtetnek informacios irodat - meg nem jelenti azt, hogy parhuzamba lehet allitani a PI fele kodos - erdemi informaciot nem tartalmazo valaszokkal - vagy az ellenvelemenyt megfogalmazok azonnali kizarasaval...

Vissza az elejére
TT
h jan 11 2010, 09:14

Regisztrált tag #98
Regisztrált: cs aug 27 2009, 01:16
Üzenetek: 1041
Isten malmai lassan őrölnek, de őrölnek...
Vissza az elejére
freeling
h jan 11 2010, 09:23

Regisztrált tag #35
WF ki beszélt lakóssági fórumokról, meg internetről?
Ugye nem gondolod komolyan, hogy ezeket itt és most le fogom írni?
Nem leépíteni léptem be a jobbikba. Vannak problémák, amiket meg kellene oldani és nem kivágni azokat, akik felvetik ezeket.
Ennyit mondtam. A kényes kérdések és a következményeikkel kapcsolatban. Pont.

Vissza az elejére
White Falcon
h jan 11 2010, 09:28
Feher Solyom

Regisztrált tag #1
freeling írta ...

WF ki beszélt lakóssági fórumokról, meg internetről?
Ugye nem gondolod komolyan, hogy ezeket itt és most le fogom írni?
Nem leépíteni léptem be a jobbikba. Vannak problémák, amiket meg kellene oldani és nem kivágni azokat, akik felvetik ezeket.
Ennyit mondtam. A kényes kérdések és a következményeikkel kapcsolatban. Pont.

Pedig a mostani kommunikaciod arra mutat...
Vagy ha nem - megmagyaraznad nekem, hogy jon itt ossze a logikai osszefugges akozott, hogy Hopi inditott egy forumot PI - rol - ahol te elso korben a Jobbik hibait elemzed...??!
Nem latom az osszefuggest......

Vissza az elejére
freeling
h jan 11 2010, 09:34

Regisztrált tag #35
Pedig nem olyan nehéz.
Aki PI ellenes, az valószínűleg nagyon jobbikos - nemzeti oldalról beszélünk. Eddig jó.
Na már most úgy fest, hogy a Jobbik is és PI is kormányt akar alakítani, igaz? Igaz.
Vannak játékszabályok, amit a felső vezetés határoz meg. Például, hogy ki tudhat bizonyos dolgokról és ki nem.
Arra mutattam rá, hogy az, hogy PI oldalán kivágják a neki nem tetszőket, ne ringassa magát álomba senki, mert a Jobbiknál is így megy. És ha valaki olyat feszeget, ami bizonyos körökben nem tetszik, repül.
Gondolom nem várod el, hogy PI-vel kapcsolatban az SZDSZ belső harca jusson eszembe.

[ Módosítva h jan 11 2010, 09:35 ]

Vissza az elejére
White Falcon
h jan 11 2010, 09:39
Feher Solyom

Regisztrált tag #1
Nem, nem feltetlenul nagyon jobbikos. Eleg ha jozanul gondolkozik. Es nincs szo PI ellenessegrol sem. Vannak a kommunikaciojaban erthetetlen anomaliak, kodos, bizonyitatlan utalasok es vadaskodasok, amelyek magyarazatert kialtanak.Hopi vette a batorsagot kimondani ezeket a kerdeseket - amit ezen a forumon fogunk megbeszelni. Es nem a Jobbik velt es valos hibait - arra van kulon forum...
Az adminisztratoroktol is kernem a kialakult rend betartasat.

Vissza az elejére
freeling
h jan 11 2010, 09:41

Regisztrált tag #35
Ejj ha, akkor a többi topicot is moderálni fogjuk, ha valaki eltér?

Vissza az elejére
White Falcon
h jan 11 2010, 09:47
Feher Solyom

Regisztrált tag #1
A figyelmeztetes idaig is megtortent ha valaki nagyon eltert a topik targyatol...

Vissza az elejére
Hopi
h jan 11 2010, 09:48

Regisztrált tag #55
White Falcon írta ...

... hogy Hopi inditott egy forumot PI - rol ...

Elnézést hogy közbeszólok, de a topik a nagy magyar Banánról szól alapjában véve, aminek posta imre csak az egyik mellékszereplője.

Vissza az elejére
freeling
h jan 11 2010, 09:49

Regisztrált tag #35
Értem. Akkor töröljem?

Vissza az elejére
vándor
h jan 11 2010, 09:53

Regisztrált tag #896
Regisztrált: v nov 22 2009, 01:40
Üzenetek: 278
Freeling, ne haragudj, de olyan hogy "nem lehet mit kezdeni vele" az Internet vilagaban nem letezik. Szerintem meg nagyon is lehet mit kezdeni vele. Talan felvilagosithat egy ilyen iras nehany P.I.vak hivot . Nem hinnem, hogy Hopinak valaszokra volna szuksege. O kikovetkeztette a valaszokat. Mint ahogy sokan kikovetkeztettuk. Bizonyara tevedunk a reszleteket illetoen , mar csak a Boxban olvasottak alapjan is mondom ezt.Hiszen kicsit vagy nagyon kulonbozoen latjuk P.I. t es a kormanypucsra valo keszulodeset. EZ AZ OLDAL ITT A TISZTAN LATAS OLDALA UGY TUDOM. P.I. szerves resze volt ennek az oldalnak. Sok minden tortent. Az a minimum, hogy legyen egy ilyen forum topic ahol az evvel a kormanyvalto tervel kapcsolatos felmerult kerdesek es gondolatok velemenyek helyt kapjanak.
Vissza az elejére
White Falcon
h jan 11 2010, 09:54
Feher Solyom

Regisztrált tag #1
freeling írta ...

Értem. Akkor töröljem?

Miert is?

Vissza az elejére
vándor
h jan 11 2010, 09:59

Regisztrált tag #896
Regisztrált: v nov 22 2009, 01:40
Üzenetek: 278
...nem topik valaszokra gondoltam, hanem valaszokra Hopi agyaban a Nagy Banannal kapcsolatban....osztom minden ki- kovetkeztetesedet Hopi egyebbkent.
Vissza az elejére
Hopi
h jan 11 2010, 10:23

Regisztrált tag #55
freeling írta ...

Hopi,

jogos. De itt ezzel nem lehet mit kezdeni. Ezeket a problémákat PI oldalán írd meg.
Amúgy a Jobbik pont ugyan ilyen. Ha nekik teszel kérdéseket, valószínűleg nem kapsz érdemi választ.
Ki tudja miért...

Kedves Freeling!

Neked is figyelmedbe ajánlom a topic címét. Itt most a nagy magyar Banánról van szó. Ha nem sikerült beazonosítanod ezt a képi kifejezést, akkor szívesen segítek. Posta Imre ebben a témában csak egy mellékszereplő, annak viszont feltűnően domináns.

Köszönöm a tippedet, de a PI oldalon már próbálkoztam korábban rákérdezni néhány dologra, de csak a titkára (gerry) válaszolt, a mester hallgatásba burkolózott. Egyszer írtam PI-nek privátot némi jótanáccsal, de a válasz kb. ilyen értelmű volt: Majd úgy lesz, ahogy lennie kell.
Mindez megszólítás és "viszollátás" nélkül.

Ezenkívül azt is megsúgom előre, hogy a Jobbikkal kapcsolatban is vannak fenntartásaim, bár negyed annyira sem, mint a jelenleg tárgyalt személlyel.
Elgondolkoztató, hogy pl. a Vona Gábort a droidok lefújták sprével, még ha egyesek szerint csak falból is, de kérdezem én tőled, ki fújta le postaimrét?
Ezt az embert csak dédelgetik - ki tudja miért? - és mikor a saját tollából olvasom, hogy nemzetbiztonsági tanács vezetője segített összehozni egy találkozót, akkor igenis rákérdezek, hogy: He?

Vissza az elejére
fapipa
h jan 11 2010, 10:27
Regisztrált tag #238
Regisztrált: h aug 31 2009, 08:24
Üzenetek: 10
Uraim!!

Játszunk nyilt lapokkal
1,Én MSZ es vagyok . Itt az a bajom, hogy épitkezünk szép lassan alulról, az elvek szépek és jók, Bösztörpuszta, meg baranta, meg sámán, meg dobszóló,.meg Szt Korona, meg magyarság ...stb stb stb Nagyon Jó!! Kifutási Ideje, amig valami erőt képes mutatni : cca 2 azaz kettő év, ha minden jól megy, és nem falják fel egymást a magyarok.
2, A Jobbikról nem értekezek, mert Ti sokkal többet tudtok nálam ( gondolom) Radikális elveket valló fiatal párt, akinek abszolut nincs tömegeket megmozgató ideológiája, tapasztalata,bölcs vezetői, kikezdhetetlen törzskara, stb stb
A válsztások során maximum ellenzéki pártként juthat be a parlamenti arénába, ahol a szófosáson kivül semmit nem lehet tenni, mert a hatalom közelébe sem fogják engedni az ÖREG RÓKÁK.
hatalom nélkül pedig szart sem érnek a magasztos célkitüzések. Ez a szituáció kb 1/2-3/4 éven belül következhet be
DE URAK!!!

A CUNAMI MOST JÖN!!!!!! 1/4 ÉVEN BELÜL!!! A POLITIKAI JÁTSZMÁKAT, A PÁRTOKRÁCIÁT FÉL ÉVEN BELÜL MÁR SENKI SEM FOGJA EMLEGETNI, MERT ELSÖPRI A NAGY HULLÁM!!!
3,Én értem, hogy miert nem értitek PI t. Azért, mert nem ir ki minden információt világosan egyértelmüen a honlapjára.
Hát szerintem nem miattatok nem irja ki ezeket, és nem véletlenül ködösit.
Ennek köszönheti talán az életét is, és azt is, hogy még mindig szabadon irhat a honlapon.
vajon ki csinálna meg ezt közületek?? és hányan csinálnánk meg közülünk azt, hogy nem csak kérdéseket tennénk fel, vagy birálnánk ,hanem irányt is mutatnánk, megoldásokat tárnánk a nagyérdemü elé, vagy olyan infókkal látnánk el a virtuális népet, amit sehol máshol nem tudnád megszerezni ?
Én nem PI t istenitem, hanem a módszert, eszmét, amit képvisel, és a mellett ki is áll. Ritka az ilyen ember higgyétek el nekem 61 éves f@szkalapnak.
3, Na és mi van, ha valóban megalapitja a Magyar Nemzeti Kormányt, ( és nem csak pszihológiai tesztet hajt végre a Mossad al), megfogja a magyar zászlót és el kezd menni előre a Kossuth tér felé?? És ez a Kormány ( ami még most virtuális, ugyanugy, mint a Kádár kormány is volt 56 ban) egyszer csak azt mondja ble a virtuális Qrva térbe, hogy magyarok!!! ( Jobbikosok, MSZ esek, LMP sek, civilek, kisgazdák, polgárok, fityiszesek, Mszp sek, ha nem vagytok sárosak, és nincs vaj a fejeteken, akkor gyertek, és csináljuk meg ujra Magyarországot !!! Szerintetek beállnak a sorba és meg fogják a kaszanyelet az emberek??? Ugy, hogy ezeknek az embereknek a 90 %a nem is hallot soha Posta Imréről.
Sokkal nagyobb a baj gyerekek, minthogy egy vagy néhány személy jellembeli vagy emberi tulajdonságai felett törjünk lándzsát!
Jó !! nem tetszik a Posta Imre stilusa néhányatoknak !! rendben van. De egy Magyar Nemzeti Kormány stilusa se tetszene, amiről még nem is hallottál???( csak két napja?)
Zsigerből elutasitotok mindent, amiről nincs még csak elképzelésetek sem???
Ez rossz tulajdonság!!!!! Soha nem tudhatod, hogy honnan jön a megoldás egy kaotikus helyzetben.
na mára ennyi
Csocsi a családnak
Fapipa
Vissza az elejére
White Falcon
h jan 11 2010, 10:38
Feher Solyom

Regisztrált tag #1
fapipa írta ...

De egy Magyar Nemzeti Kormány stilusa se tetszene, amiről még nem is hallottál???( csak két napja?)

Kedves Fapipa, de, hallotunk mar ilyenrol. Illetve - Kiralysag kikialtasarol a TEMPO part reszerol. Le is osztottak szepen, hogy az o nemzeti kormanyunkban ki - kicsoda. Azota is varakozassal es bizakodassal lessuk - mikortol gondoltak ezt a gyakorlatba ultetni?
A riportot halgatva kiderul: - PI kinevezte magat a Nemzeti kormany megalakitasanak a tisztsegere. Ujjevi bekoszono hireben mar jelzi is, mi az amit majd engedelyez, es mi az amit nem.
Nos, szinten varakozassal tekintunk a gyakorlati megvalositas ele!

Aldas s Bekesseg.

Vissza az elejére
Hopi
h jan 11 2010, 10:50

Regisztrált tag #55
freeling írta ...

Aki PI ellenes, az valószínűleg nagyon jobbikos

Én már leszoktam erről, bár valamikor így volt. Most jutottam odáig, hogy megpróbálom objektíven nézni a dolgokat és érzelmek nélkül csokorba szedni a felvetődött kérdéseimet.

freeling írta ...
Na már most úgy fest, hogy a Jobbik is és PI is kormányt akar alakítani, igaz?

Igen, így van. Ez a tény pedig újabb kérdésekett vet fel bennem:
Tekintve, hogy postaimre nincs választásokhoz kötve, mert nem párt, megvan az a helyzeti előnye, hogy nem kell megvárnia a választásokat.

Kinek fontos ez, hogy ezt a helyzeti előnyét kijátsza és sürgősen kormányt alakítson, még mielőtt a Jobbik (és a többi párt) megmérettethetné magát?
Ki áll ez mögött az előrehozott kormányalakítás mögött? Ugyanis PI se nem párt, se nem szervezet.
Ki vagy mi adja ennek a tervezett kormánynak a legitimitását? A globalisták legalább eljátszák nekünk a demokráciát, ezzel szemben PI kész tényeket akar minél előbb.
Kinek az érdeke ez? Ki áll a hátérben?
Mert azt azért ne próbáld nekem bemagyarázni, hogy PI egyedül kivitelezi ezt. ...

Vissza az elejére
Hopi
h jan 11 2010, 10:53

Regisztrált tag #55
vándor írta ...

EZ AZ OLDAL ITT A TISZTAN LATAS OLDALA UGY TUDOM.

A magam részéről erre törekszem kedves Vándor. ...

Vissza az elejére
Hopi
h jan 11 2010, 11:20

Regisztrált tag #55
Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy egyelőre alapvető kérdéseket feszegetek, amit talán egy átlagmagyar is tudni szeretne. Nem azt nehezményezem, hogy az egyes versenyzők nem engednek bepillantani a lapjaikba, mert ez - különösen most - természetes is.

Egyelőre még ott tartok PI-vel kapcsolatban, hogy ki ez az ember és kinek vagy minek köszönheti ezt a hirtelen felfelé ívelő karriert. ...

KI EZ A HATALOM ÁLTAL MEGTŰRT FORRADALMÁR ????

[ Módosítva h jan 11 2010, 11:22 ]

Vissza az elejére
Fecu
h jan 11 2010, 01:55

Regisztrált tag #606
Regisztrált: cs okt 01 2009, 02:29
Üzenetek: 216
Mindig csak higgadtan. Nagyon jó, s értelmes most a topic. Ne harapódzon el, ha igen gyertek a korcsmába. (de még előtte...)

Vissza az elejére
rózsa
h jan 11 2010, 02:10

Regisztrált tag #54
Regisztrált: sze aug 26 2009, 10:52
Üzenetek: 482
Egy biztos: ha én nyitottam volna azt a honlapot - vagy bárk imás hozzám hasoló -olyan tartalommal mint PI tszi már régen lehetetlenné tették volna. Ez teszi gyanússá!

rózsa

Vissza az elejére
Fecu
h jan 11 2010, 02:39

Regisztrált tag #606
Regisztrált: cs okt 01 2009, 02:29
Üzenetek: 216
Kedves CSaba,
Itt szerintem még sok írás fog landolni... s a végén ott leszünk mint az elején. De akkor is mentünk egy kört. Esetleg még egyet... Nem baj. Szerintem tartsuk a hideg üveget a homlokunkon...

[ Módosítva h jan 11 2010, 02:41 ]

Vissza az elejére
Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF